Algemene Voorwaarden

LEVERINGSVOORWAARDEN:
• Artikelen uit die via de webwinkel besteld worden, worden z.s.m. nabetaling verzonden.

• IDEAL: Dit één van de betaalwijzen waarmee u kunt betalen. Nadat u klaar bent met winkelen, kunt u via Ideal direct op een veilige de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van IDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
• Via factuur: Als u kiest om vooraf een factuur per mail te ontvangen, kunt u na ontvangst van deze factuur uw betaling over maken op rekeningnr ABNAMRO 496272616 t.n.v. Veluwe Outdoor Nunspeet. Z.s.m. na ontvangst van uw betaling verzenden wij de bestelde artikelen.
• Verzendkosten
Voor bestelling onder de € 50,00 vragen wij € 7,95 (binnen Nederland) tegemoetkoming in de verzendkosten. .Bestellingen boven de € 50,00 worden zonder verzendkosten verstuurd. Voor sommige artikelen zijn er uitzondering. Deze worden duidelijk genoemd bij het desbetreffende artikel. Indien u een artikel retour zendt ontvangt u nooit de betaalde verzendkosten retour . Ook de verzendkosten van het retour sturen zijn voor uw eigen kosten.
Pakketten buiten Nederland worden NIET franco verzonden. De verzendkosten dienen bij ontvangst van het pakket aan de vervoerder betaald te worden ( tenzij de ook de verzendkosten vooraf aan Veluwe Outdoor betaald zijn ) .
• Reclames
Reclames of retourneringen van nieuwe producten dienen binnen 7 dagen na ontvangst van uw pakket retour gezonden te worden. Alleen indien het artikel onbeschadigd is en in originele verpakking met alle labels / prijsticket er nog aan zullen wij met retourreden het artikel in behandeling nemen. D.V.D’s en CD’s moeten nog origineel verzegeld zijn. Indien dit niet het geval is zullen wij de retourzending niet in behandeling nemen. Tevens moet de (kopie)factuur bijgevoegd zijn. Gaarne bij een retourzending uw banknummer vermelden zodat wij, als aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, wij uw aankoopbedrag minus de verzendkosten kunnen terugbetalen.
• Garantie Indien u aanspraak wenst te maken op garantie, dient u contact met ons op te nemen per email of telefoon. Binnen de garantieperiode, moet het product dan zo spoedig mogelijk, met opgave van de klacht en originele aankoopbon/aankoopfactuur aan ons worden gezonden of gebracht. Wij zullen dan proberen uw klacht zo snel mogelijk op te lossen. Zonder aankoopbon/aankoopfactuur kunnen wij uw klacht niet in behandeling nemen.

Alle aan ons gerichte zendingen (dus ook retourzendingen) moeten voldoende gefrankeerd zijn. Niet of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden door ons niet aangenomen.

DISCLAIMER

Onze webwinkel is met de meeste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen er aanpassingen aan artikelen door fabrikanten zijn of uit productie worden genomen waardoor het artikel niet meer geleverd kan worden. Wij zullen dan contact met u opnemen voor een oplossing.

Kleuren en uitvoering kunnen afwijken zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit van het artikel. Dit is geen reden voor retour zenden.
• Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden. Mocht er onverhoopt een foutieve prijs vermeld zijn op onze website, dan zullen wij u z.s.m. hiervan in kennis stellen.
Door het plaatsen van een bestelling verklaart u akkoord te zijn met voorgenoemde leveringsvoorwaarden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

© 2016 - 2022 Veluwe Outdoor Nunspeet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel