Kampeerlampen

Wie heeft niet de pech gehad dat de accu van de oplaadbare lamp kapot is? Bij wie zijn de batterijen van een zaklamp altijd veel te snel leeg?

Kijk dan eens naar de nieuwe serie lampen van Coleman met Lithium ionbatterij en de BatterijLock Technologie.

BatteryLock™ technologie    
Zelfs na een lange periode van inactiviteit kunt u ervan op aan dat BatteryLock™ zal werken op het moment dat u licht nodig hebt!
Gewone elektrische verlichting verliest batterijkracht na verloop van tijd, zelfs indien uitgeschakeld, omdat de batterijen nooit echt losgekoppeld worden van de connectoren. Met de Coleman BatteryLock™ technologie, waarvoor een patent is aangevraagd, en een simpele draai aan de kop van de lamp behoren leeggelopen batterijen voortaan tot het verleden.

ONTKOPPEL DE BATTERIJ BIJ HET OPBERGEN
Activeer simpelweg de BatteryLock™ functie en de rode band verschijnt: uw lamp is nu volledig losgekoppeld van het batterijcompartiment en klaar om te worden opgeborgen.

ACTIVEER DE BATTERIJ VOOR GEBRUIK
Wanneer de lamp is ingeschakeld en de aansluitingen naar de batterijen zijn geactiveerd, verdwijnt de rode BatteryLock™-band en is de lamp klaar voor gebruik.
Sluiten
Lithium-ionbatterij
De oplaadbare lithium-ionbatterij is een van de meest duurzame batterijen op de markt op dit moment. De batterij zorgt voor een betrouwbaar en langdurig vermogen. Lithium-ionbatterijen zijn efficiënter en gaan langer mee dan standaardbatterijen.

DE KRACHT VAN LITHIUM-ION
- Snellere laadtijd
- De batterij hoeft niet volledig leeg te zijn voordat u ze opnieuw kunt opladen
- Ongeveer 50 % langer gebruik met hetzelfde niveau van helderheid
- Meer vermogen, minder volume
- Meer compatibele koppeling met leds levert meer helderheid en/of langer gebruik op

  • Coleman Twist+ 300 Led Lamp
    Coleman Twist+ 300 Led Lamp
    € 69,95
© 2016 - 2021 Veluwe Outdoor Nunspeet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel