Wie zijn wij en onze kennis

Wij zijn een enthousiaste familie waarbij kamperen, wandelen en fietsen en scouting in het bloed zit. Tientallen jaren kampeerervaring zowel primitief met en zonder tent als luxe met koffiezetapparaat op vakantie, we hebben het gedaan en doen het nog steeds.

In de sneeuw bij -15 gr buiten kamperen zonder tent, dagtochten lopen, wekenlang met de rugzak een trektocht maken door Schotland, huttentochten in Oostenrijk en Italie, wandelen op hoogte, Kennedymarsen, die ervaring hebben wij. Hierdoor kunnen en geven wij een juist advies aan iedereen die dezelfde leuke activiteiten wil gaan doen.

Doordat wandelen een passie van ons is zijn wij ons steeds meer gaan verdiepen en interesseren in voeten. Met name de biomechanische werking hiervan. Problemen van blaren, eelt en andere ongemakken/blessures zijn bijna altijd te wijten aan een verkeerde schoenkeuze.

Om tot de juiste keus te komen dient er goed gekeken te worden naar de voet. Juist de voet waaraan de schoen moet wordt onderschat! Gevolg hiervan zijn blaren, branderige of vanwege andere dingen pijnlijke voeten.

Wij sturen u niet door naar een podoloog, wij zijn namelijk zelf geregistreerd podoloog. Heel eenvoudig, gelijk met uw schoenen kijken of u steunzolen nodig heeft.

Als gediplomeerd erkend voetkundigadviseur hebben wij kennis van voeten en aandoeningen. Hierdoor kunnen wij een aangepast schoenadvies geven. Op de pagina’s podologie kunt u hiervoor verdere informatie lezen net als welke vakcursussen wij gevolgd hebben. U kunt biij ons ook terecht voor het aanmeten van (sport)steunzolen.

Als gecertificeerd Goretex specialist en gecertificeerd Sportschoenspecialist houden wij ons op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van materiaalgebruik en pasvormen van kleding en schoenen.

Als gediplomeerd en Geregistreed Sportpodoloog hebben wij de theoretische en praktische kennis om op verantwoorde wijze wandelschoenen individueel te adviseren en aan te passen met een aantal standaard zooloplossingen maar ook met op maat gemaakte (sport)steunzolen.

                                                    

 

Wij zijn Gerard, Jacqueline en Bram

© 2016 - 2022 Veluwe Outdoor Nunspeet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel